glutenvrije karnemelk pannenkoeken

Glutenvrije Kaaspannenkoeken

Het toevoegen van kwark aan de pannenkoeken geeft ze een mooie, stevige textuur en geeft ze tegelijkertijd een extra calorieëngehalte. Zoals bij alle pannenkoeken raad ik aan om eerst een “test” pannenkoek te maken, om te zien of de koekenpan op de juiste temperatuur is

author Door Robin
Mesquite Pannenkoeken

Mesquite Pannenkoeken

Als je alleen hebt gedacht aan mesquite als het hout dat een heerlijke smaak geeft aan gegrild vlees, zal dit een aangename verrassing zijn. Mesquite bloem, gemalen uit de peulen van mesquite struiken die in droge gebieden groeien, heeft een heerlijke kaneelachtige smaak die gebruikt kan worden in een verscheidenheid aan voedingsmiddelen. Het heeft een […]

author Door Robin
Glutenvrije pannenkoeken met bosbessen

Glutenvrije pannenkoeken met bosbessen

Ik heb dit recept ontwikkeld om de milde smaak van gierst te laten zien, een ongelooflijk gezond graan dat wonderbaarlijke voedingsstoffen toevoegt aan glutenvrije maaltijden. In plaats van gierstmeel (dat vrij kort houdbaar is) te kopen, koop je gierst en maal je het in een kleine koffiemolen zoals je het nodig hebt. Bewaar de gierstkorrels […]

author Door Robin
Glutenvrije aardappelpannenkoeken

Zoete Aardappelpannenkoeken met Esdoorn Boter

Joel Schaefer is een chef-kok in een groot resort, waar hij onder andere verantwoordelijk is voor het voldoen aan de wensen van gasten met voedselallergieën en -intoleranties. Hij voorziet gasten van innovatieve keuzes, zoals deze pannenkoeken met zoete aardappelen – een van de minst allergene voedingsmiddelen op aarde.

author Door Robin
Glutenvrije Boekweitpannenkoeken

Boekweitpannenkoeken

Boekweit is verwant aan rabarber en is eigenlijk geen graan; het is een zaadje in de fruitfamilie. In plaats van boekweitmeel te kopen, heb ik altijd Bob’s Red Mill Creamy Buckwheat Cereal bij de hand voor mijn ontbijt. Ik maal snel wat ik nodig heb voor deze pannenkoeken met mijn kleine koffiemolen. Begin met een […]

author Door Robin
Glutenvrije Karnemelk Pannenkoeken

Glutenvrije Karnemelk Pannenkoeken

Huiselijk en geruststellend, deze pannenkoeken zullen uw familie en gasten zeker bekoren. Karnemelk maakt pannenkoeken lichter, maar u kunt een soortgelijk effect bereiken met de zelfgemaakte karnemelkoptie (pagina 677). Gebruik 2 eetlepels beslag per pannenkoek om kleine zilver-dollar pannenkoeken te maken; voor 4-inch pannenkoeken gebruikt u ¼ kopje beslag; voor grote 5-inch pannenkoeken gebruikt u […]

author Door Robin
Glutenvrije pannenkoeken

Glutenvrije pannenkoeken

Maak dit eenvoudig beslag voor die ochtenden dat het comfort van zelfgemaakte pannenkoeken absoluut noodzakelijk lijkt. U kunt elke melk gebruiken, maar de smaak zal natuurlijk een beetje veranderen. Voor pannenkoeken later in de week verdubbelt u alle ingrediënten (behalve het bakpoeder en de soda) en koelt u het resterende beslag gedurende 3 dagen in […]

author Door Robin
Linguini met rode mosselensaus

Glutenvrije Linguini met rode mosselensaus

Dit gerecht is zo snel te bereiden dat je al alles bij de hand moet hebben voordat je begint met de bereiding ervan. Voor de finishing touch van deze maaltijd, heb je alleen een lekkere salade en wat knapperig brood nodig.

author Door Robin
Zuidwestelijke Macaroni en Kaas

Zuidwestelijke Macaroni en Kaas V

Wonen in Denver, zie ik veel gerechten geïnspireerd door de zuidwestelijke cultuur van de stad. Macaroni en Kaas, heerlijk in zijn klassieke bereiding, is niet immuun voor deze invloeden. Als u de voorkeur geeft aan de uwe op de vertrouwde manier, gebruik dan het recept aan de linkerkant. Maar als je graag experimenteert met nieuwe […]

author Door Robin
Glutenvrije Macaroni met kaas

Glutenvrije Macaroni en Kaas

Warme saus, droge mosterd en nootmuskaat versterken de smaken van deze Amerikaanse klassieker op een subtiele manier – ze voegen diepte van smaak toe aan de verwachte heerlijke romigheid. U zult hun aanwezigheid niet ontdekken, maar u zult het algemene effect waarderen.

author Door Robin