Deze versie van de wikkelsandwich is voorzien van zuidwestelijke ingrediënten. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, voel je je vrij om de ingrediënten en hun hoeveelheden te variëren zoals je dat wilt.
Deze versie van de wikkelsandwich is voorzien van zuidwestelijke ingrediënten. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, voel je je vrij om de ingrediënten en hun hoeveelheden te variëren zoals je dat wilt.
In een kleine kom, combineer mayonaise, guaca-mole en hete saus. Zet hem opzij.
Stoom elke tortilla volgens de aanwijzingen in Hoe verzacht u de tortilla’s op pagina 189
Verdeel 2 eetlepels mayonaise-guacamole mengsel over elke tortilla. Strooi er ¼ kopje kaas overheen. Meng in een kleine kom maïs, bonen en ui en bestrooi elke tortilla met een kwart van het mengsel. Werk af met 2 ons gesneden kalkoen. Rol de tor-tilla’s zachtjes strak op en snijd ze vervolgens diagonaal doormidden. Herhaal dit met de resterende tortilla’s en vulling. Onmiddellijk serveren.