Voel je vrij om creatief te zijn met deze wrap, met behulp van combinaties van je favoriete geroosterde groenten – misschien aubergine of courgette – of gebruik de overgebleven geroosterde groenten in plaats van de artisjokken en rode pepers.
Voel je vrij om creatief te zijn met deze wrap, met behulp van combinaties van je favoriete geroosterde groenten – misschien aubergine of courgette – of gebruik de overgebleven geroosterde groenten in plaats van de artisjokken en rode pepers.
Maak de tortilla’s zachter en leg de tortilla onmiddellijk op waspapier op een vlakke ondergrond.
Verdeel ¼ kopje pizzasaus over elke tortilla. Werk elke tortilla af met ¼ kopje mozzarella, artisjokken en spinazie. Voeg geroosterde reepjes rode peper toe aan elke tortilla. Bestrooi elke tortilla met 1 eetlepel Parmezaanse kaas. Rol elke tortilla voorzichtig op tot een losse wikkel en wikkel deze in waspapier, waarbij de uiteinden van het waspapier worden gedraaid om de wikkel op zijn plaats te houden.
Leg de tortilla wraps in een magnetron en verwarm ze in 1 tot 3 minuten tot de kaas warm is of begint te smelten. Haal de wikkels van de microgolf en snijd ze diagonaal doormidden. Onmiddellijk serveren.