Dit is een geweldig gerecht voor die avonden dat je geen idee hebt wat je moet bereiden voor het diner, maar snel iets nodig hebt omdat iedereen honger lijdt. Je kunt er ook gehakt vlees bij de hand gooien, of zelfs pepperoni.
Dit is een geweldig gerecht voor die avonden dat je geen idee hebt wat je moet bereiden voor het diner, maar snel iets nodig hebt omdat iedereen honger lijdt. Je kunt er ook gehakt vlees bij de hand gooien, of zelfs pepperoni.
Verwarm de toma-toes, basilicum, oregano, tijm, suiker, zout, geplette rode paprika en zwarte peper op een middelhoog vuur in een middelgrote, zware pan. Breng aan de kook, zet de hitte op een laag pitje en laat, afgedekt, ongeveer 10 tot 15 minuten sudderen.
Breng tijdens het koken van de saus een grote pot water aan de kook. Zout het water ruimschoots, voeg de pasta toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de saus over de uitgelekte pasta.