Dit lichte, maar smaakvolle Thaise gerecht zit vol met knapperige groenten, zachte cellofaannoedels en lekkere noten. Serveer het in brede, ondiepe kommen om de heerlijke saus goed te kunnen serveren.
Dit lichte, maar smaakvolle Thaise gerecht zit vol met knapperige groenten, zachte cellofaannoedels en lekkere noten. Serveer het in brede, ondiepe kommen om de heerlijke saus goed te kunnen serveren.
Verhit de olie in een grote, zware koekenpan op een gemiddelde warmtebron. Voeg de groene uien toe en kook, roer regelmatig, ongeveer 2 tot 3 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de rode paprika en knoflook toe en kook nog 1 minuut extra. Zet hem opzij.
Meng in een kleine kom azijn, sojasaus, bruine suiker, paprika, vissaus en cayennepeper in een kleine kom. Voeg het mengsel toe aan de koekenpan en kook met groenten tot het door verhit is.
Leg de gekookte noedels in 4 kommen. Verdeel de groentesaus gelijkmatig over de kommen en bestrooi met taugé en koriander. Garneer met de pinda’s. Onmiddellijk serveren