1 Plaats een rek in het midden van de oven. Verwarm de oven voor op 350°F. Vet een ovenschaal van 2 kwart goed in met vet.
2 Doe alle melk, behalve een kwart kopje melk in een zware middelgrote pan. Roer in een kleine kom het zoete rijstmeel met de resterende melk van een kwart kopje tot het glad is; klop het door de melk. Kook op middelmatig vuur, voortdurend kloppend, tot het mengsel dikker wordt. Voeg de boter toe en roer tot het gesmolten is.
3 Haal de pan van het vuur en roer de kazen, hete pepersaus, mosterd en nootmuskaat erdoor tot de kazen volledig gesmolten zijn. Voeg de pasta toe aan de saus, terwijl deze nog warm is, en gooi de pasta goed in de kaassaus. Breng het mengsel over in de ovenschaal.
4 Bak 15 minuten. Bestrooi met broodkruimels en een bestrooiing met paprika. Bak 15 minuten langer of totdat de kaas bubbelachtig is en de paneermeelkruimels bruin zijn. Voor een sneller resultaat plaatst u een vleeskuikenrek op ongeveer 6 inch afstand van de warmtebron. Verwarm de vleeskuiken voor en bak de schaal tot de broodkruimels bruin en knapperig zijn. Laat staan
5 minuten. Onmiddellijk serveren.